Garancia feltételei

A 40 HÓNAP GARANCIA FELTÉTELEI

A GoGEN 40 hónap garancia szolgáltatást az ETA Hungary Kft. társaság nyújtja. A társaság székhelye: 1116 Budapest, Építész utca 8-12. 2.em. 7-8. Cégjegyzékszám: 01-09-962363, Közösségi adószám: HU14274619. Az ETA Hungary Kft. a GoGEN elektronikai termékek kizárólagos magyarországi importőre, a jogszabályok által meghatározott kötelező garancia keretén túl, saját hatáskörben, a kijelölt eladóknál megvásárolt termékekre az eladástól számított 13. hónaptól a 40. hónap végéig külön garanciát nyújt. A 40 hónap garancia szolgáltatás a termék vásárlásától számított 40. hónap utolsó napjával befejeződik.

A 40 hónap garancia szolgáltatásra kizárólag természetes személyek jogosultak, így céges vásárlások (és jogi személyek) vásárlása esetén a törvényileg előírt, értékhez kapcsolódó garanciális idő az irányadó.

A GoGEN 40 hónap garancia szolgáltatása a GoGEN LED és OLED Televíziókra, valamint a honlapon feltüntetett GoGEN Party hangszórókra érvényes. A 40 hónap garancia szolgáltatás érvényesíthetősége a termékeken meg van jelölve.

A GoGEN LED és OLED Televíziók esetében a 40 hónap garancia szolgáltatáshoz ellenőrizze a megvásárolt termék csomagolásában található jótállási jegyet.

Amennyiben 2021 január után vásárolta meg a készüléket, és az Ön termékének csomagolásában nem a fenti tartalmú jótállási jegy szerepel, úgy töltse le a https://www.gogen.hu/jotallasi-jegy/ oldalról a jótállási jegyet, és kérje meg a kereskedőt, akitől a terméket vásárolta, hogy töltse ki Önnek a vásárlási bizonylat alapján az extra garancia érvényesétéhez.

A GoGEN Party hangszórók esetében a 40 hónap garanciára vonatkozó jog nem automatikus, a szolgáltatást a vevőnek kell aktiválnia a https://www.gogen.hu/garancia-hosszabbitoja/ weboldalon, a szükséges adatok megadásával, a vásárlást követő 30 napon belül. A kiinduló dátum a vásárlási bizonylaton szereplő eladási dátum. Az összes szükséges adat megadását követően a vásárló egy garancia igazolást kap e-mailben, melyet az eredeti vásárlási bizonylattal, valamint a jótállási jeggyel együtt meg kell őrizni a 40 hónap garancia időtartama alatt, ezekkel a dokumentumokkal kell felkeresni az ETA Hungary Kft. szerviz partnerét (https://www.gogen.hu/szerviz/ ) a termék meghibásodása esetén.

A GoGEN Party hangszórók esetében a 40 hónap garancia szolgáltatásban résztvevő termékek listáját a https://www.gogen.hu/garancia-hosszabbitoja/ űrlap „Megvásárolt termék” bekezdésében találja.

A 40 HÓNAP GARANCIA SZOLGÁLTATÁS ÉRVÉNYESÍTÉSE – A REKLAMÁCIÓ RENDEZÉSE

1. A 40 HÓNAP GARANCIA érvényesítéséhez a reklamációt vagy hibát a termék eladásának a helyén vagy márkaszervizben kell bejelenteni (https://www.gogen.hu/szerviz/).

2. A hiba bejelentésével egyidőben be kell nyújtani:

  • GoGEN Party hangszórók esetében
    • A regisztrációt követően kézhez kapott 40 hónap garancia igazolását
    • Az eredeti vásárlási bizonylatot, vagy az eredeti vásárlást igazoló számlát
    • A termék csomagolásában található, kereskedő által kitöltött jótállási jegyet
    • A megreklamált terméket az összes tartozékával együtt

3. A GoGEN 40 hónap garancia érvényesítési feltételei nem azonosak a Polgári Törvénykönyv rendelkezései alapján kidolgozott garanciális feltételekkel. A GoGEN által nyújtott 40 hónap garancia szolgáltatásra a jelen kereskedelmi feltételek vonatkoznak.

Amennyiben a regisztráció vagy a reklamáció során nehézségekbe ütközik, akkor vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálatunkkal.

E-mail: info@gogen.hu

 

* A 40 HÓNAP GARANCIA szolgáltatás csak a kijelölt üzletekben, kereskedelmi láncokban vagy webáruházakban megvásárolt termékekre vonatkozik. További információkért forduljon az eladóhoz! Értékesítési pontok.